CONSULTANCY

Kleine en grote projecten op maat

to be SMART is in te huren voor grote en kleine projecten,. Een klein project kan een sales- en of retentie-training zijn van 1 tot 3 dagdelen. Bij grote projecten kan men denken aan een bedrijfsevaluatie van het huidige bedrijf om vervolgens vanuit een concreet plan het bedrijf te herstructureren en/of te verbeteren waar gewenst. Hiervoor staat doorgaans minimaal 6 maanden. 

Aan de hand van jouw behoefte wordt er een bedrijfsplan op maat afgestemd met concrete richtlijnen om uit te zetten. Een goed gefundeerde organisatie brengt resultaat: kostenbeheersing en omzetstijging door verhoging van de yield (gemiddelde omzet per lid) en ledengroei.

Samen werken we aan jouw succesvolle onderneming!

Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende intake. 
Bel Ambani: 06-24536794


Waarom to be SMART? 

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is om een sterk, gezond en winstgevend bedrijf te zijn. 

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is een gezonde organisatie te zijn, opgebouwd vanuit de drie procedure-peilers: directie, personeel en leden. 

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is ook een goed werkend retentie-beleid te hebben, zodat jouw leden graag blijven en meer leden meebrengen.

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is een effectief salesproces te hebben, zodat je er nog meer leden bij krijgt.

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is te werken met visie aan een marketing- en communicatie jaarplanner, zodat er doelgroep gerichte marketing campagnes uitgezet kunnen worden die ervoor zorgen dat er meer potentiële leads binnen komen die écht geïnteresseerd zijn.

to be SMART huur je in wanneer jouw club het waard is een realistische abonnementen menukaart te hebben conform de markt (consumenten behoefte van jouw doelgroep) en jouw aanbod.

Over 6 maanden ben jij jezelf dankbaar dat jij vandaag de beslissing neemt to be SMART bij jouw team te betrekken!
Wacht niet langer, maar bel Ambani nu:
06-24536794
Share by: