ABOUT

ABOUT AMBANI

Ik ben Ambani de Haan-Wolvekamp, een moeder van drie prachtige kinderen van 15, 11 en 3. Mijn gezin staat centraal in een leven vol liefde, plezier en avonturen. 

Medio 2014 heb ik besloten voor een jaar een sabbatical te nemen, omdat de jaren snel voorbij gaan en mijn kinderen snel groter worden. Kinderen heb ik gekregen om samen met hun het leven te vieren en hun te begeleiden hun ware potentieel te ontwikkelen. Ik wilde hen niet laten opgroeien als 'sleutel-kinderen'. Een jaar werd twee jaren en dat met volle toewijding en overtuiging.

Na ruim 2 jaar voelde ik dat het tijd was om mijn vleugels weer uit te slaan. Mama wilde ook weer iets anders dan mama-zijn. Ik kreeg de behoefde mijn hersencapaciteit weer anders aan te spreken, mijn kennis te willen delen en zodoende een nieuw avontuur als ondernemer aan te gaan.

Met al mijn ervaring, kennis en kunde in bezit, heb ik per november 2016 to be Smart opgericht, een health club en sales consultancy bedrijfje. 

Met to be Smart is het mijn missie sportscholen te helpen een gezonde bedrijfsstructuur neer te zetten volgens de drie fundamenten van duidelijke procedures voor directie, personeel en leden met daarin - onmisbaar - een goed ontwikkeld retentiebeleid, een accuraat marketing en communicatie beleid, een soepel lopende sales procedure en duidelijke abonnementen structuur conform de markt met als doel een financieel gezonde health club te realiseren.

Mijn ervaring, kennis en kunde heb ik onder andere opgedaan in de jaren dat ik heb gewerkt bij David Lloyd Sports & Health Clubs Amsterdam, Special Sports Amstelveen en Westvliet fitness- & racketclub Den Haag.

Voor een uitgebreide cv check mijn LinkedIn profiel.

to be SMART locatie

to be SMART
Bennebroekerdreef 27
2121 CL Bennebroek
06-24536794

Share by: